Søndag 10.10.04.

 

Efter morgenmaden kørte vi kl. ca. 08.30 til den lokale politistation, så Birger kunne få et ”Emirat-kørekort”. Det skal vi bruge, fordi Masha tager til Rusland i morgen og så skal vi selv køre rundt i hendes bil.  

Og her er kvitteringen for Birgers kørekort:

 

 

 Derefter kørte vi til Al Karama markedet, hvor vi købte ure, sjaler, tasker m.v. Vi mødte Allan kl. 12.00 til frokost i Emirates Towers, restaurant The Noodle House.

 

Efter frokost kl. ca. 13.00 kørte vi over ”creeken” til Deira City Center – et eksklusivt center. Vi kiggede på nogle få butikker, men handlede i den lokale Bilka”, hvor vi købte ind til aftensmaden m.v.  

Da vi kom hjem til bebyggelsen, viste Masha os nogle prøvehuse, så vi kunne se forskellige typer af boliger i området.  

Kl. ca. 17.00 var vi hjemme og begyndte på resten af tur-planlægningen for denne uge (Det skulle gøres i dag, da Masha rejser til Rusland her i nat). Vi fik bestilt vor Dune Drivning, Hatta tur, Sand skiing og ”afternoon tee” på Burj Al Arab. Det sidste var en opgave i sig selv, idet Masha først ringede og fik informationer, hvorefter Birger ringede om bestilte – DHS 169,- p.p. – for eftermiddags the !!!!!!!!

Allan kom hjem og vi lavede aftensmad, som vi spiste uden for, da vejret var utroligt varmt og dejligt (modsat den lige overståede danske sommer)  

 Allan skal køre Masha til lufthavnen omkring midnat, så der siger vi godnat.