Tirsdag 12.10.04.

 

 

Vi stod op ved 9-tiden og kørte til Al Karama indkøbs kvarteret. Her blev købt ind til Kasper og Birger af T-shirts og cowboy bukser.  

Vi returnerede til huset lige efter kl. 12.00 og Birger og Winnie gik til poolen, medens Kasper blev hjemme.

Kl. ca. 14.00 spiste vi og tog tog vore køre-syge-piller. Vi skulle nemlig ud i ørkenen. Føst skulle vi ”Dune  Drive” – derefter arabisk barbecue og opvisning.

 

Det startede med, at der blev lukket luft ud af dækkene, så 4-hjuleren kunne køre bedre i sandet. Der var 4 biler fra vort turistbureau, men der var rigtig mange – sådan i alt - fra samtlige bureauer. Efter at have kørt lidt vildt i ca. 15 minutter måtte vi konstatere, at en af vore medpassagerer i bilen var blevet køresyg og derfor dårlig. Det betød for os, at tempoet og bakkerne blev lidt lavere og mindre, med stadig godt rystende og bakket. Hjælpen kom til den syge, da Kasper skulle sandboarde. Vi stoppede og Kasper fik 2 ture ned – så prøvede Birger.

 

Det gik vældig godt for begge, selv om Birger sluttede af i sandet (han faldt). Men de kom op til os andre igen og fortalte, at det værste havde været, at skulle gå op ad bakken igen. Det var gevaldig hårdt i det tunge sand og den megen varme. Der blev pustet og prustet, når de nåede toppen. Men det var godt – sagde de begge. Efter denne tur fortsatte vi igen i moderat tempo – og helt ærligt, så var vist enige om, at det var også godt for os, at det ikke gik helt vildt til – det kunne finde på, at give os ”maveproblemer” !!!!!! Ved ankomsten til lejren, hvor vi skulle spise, startede vi med en kameltur – den første i Winnie’s liv (og hun var da også ved at falde af, da kamelen rejste sig).

Vi fik dejlig mad og Birger og Kasper kom på podiet ved siden af den lokale mavedanser – det klarede de da også meget godt.

 

Kl. Ca. 20.30 returnerede vi i 4-hjulstrækkeren til almindelig landevej og var hjemme kl. ca. 21.45.

 

Her blev vi modtaget af Allan og efter den sædvanlige aften”talk” smuttede vi i seng.